ana-labas-javni-nastup-za-poduzetnice

Rad sa mnom

Želiš samopouzdano predstavljati sebe, svoje ideje, svoje proizvode i usluge?

U nastavku odaberi opciju suradnje koja ti u ovom trenutku najviše odgovara.

Za bilo koji prijedlog s tvoje strane piši mi na ana@analabas.com.

Intenzivno interaktivno iskustvo u trajanju 8 tjedana.

Osim svih alata potrebnih za uspješan javni govor, u programu te čeka pristup zatvorenoj zajednici i tjedni Zoom pozivi na kojima redovito vježbaš i izlažeš u sigurnom i motivirajućem okruženju.

Grupni mentorski program započinje 10. 10. i traje do 5. 12. 2023.

Nakon zajedničke suradnje moje su klijentice:
 
  • počele redovito objavljivati video sadržaj na društvenim mrežama
  • pokretale podcast
  • unaprjeđivale svoj sadržaj na YouTube-u
  • kreirale online programe
  • vodile webinare i predavanja uživo 
 
i pritom osjećale lakoću, opuštenost i samopouzdanje.
 
Ako i ti želiš isto ili pak imaš ideju i cilj koji nisam navela, ispuni obrazac i dobit ćeš u potpunosti personalizirani prijedlog suradnje.

Mjesto na kojemu svojim tempom, u vremenu koje tebi najviše odgovara ideš korak po korak do javnog nastupa kakav ti, tvoj biznis i tvoja zajednica zaslužujete. 

Jednom kada uložiš u VIDEO program, pristup programu imaš neograničeno, sve dok program postoji.

Tvoje izlaganje je spremno, sve si uvježbala, ali želiš biti sigurna da će tvoja poruka zaista i pokrenuti tvoju publiku? 

U tom slučaju već danas odaberi termin za generalnu probu tvog javnog nastupa. 

Webinar, podcast, online program, predavanje uživo…

Dobrodošla si s bilo kojim komadom sadržaja za koji ti je važno da bude pripremljen tip top. 

Osjećam se moćno jer sve što mi se činilo strašno (kamera, snimanje) si toliko pojednostavila i omogućila mi da sve to odradim u jasnim segmentima koji su bili i više nego izvedivi. Zoom pozivi su pravo blago i nekako sam na njima najviše naučila upravo zbog redovitih zadataka koje smo imale svaki put. Bilo je toliko zabavno, a korisno!  Ako te strah upaliti kameru za story, live ili snimanje svog programa, Anino vodstvo će ti postaviti čvrste temelje da s radošću pustiš svoj glas u svijet!
Martina Čorak
coach za odnos s novcem, Roza prasica
Rad s Anom na individualnom treningu javnog nastupa pomogao mi je da se opustim uoči izlaganja. Prije sam se bojala pričati u javnosti, a sada je taj strah, postao zdravi strah ili uzbuđenje pred nastup. Ana je vjerovala u mene od prvog susreta, bila je podrška u radu te me osnažila tehnikama i alatima za kreiranje kvalitetnog govora. Naučila me da je dobra priprema ključna. Jer ruku na srce, kada si spreman ni improvizacija nije bauk! Hvala ti Ana, divna si trenerica! Veselim se za sve tvoje buduće klijentice.
Kristina Tanger
coach Montessori pedagogije, Montessori Mama
Svakako bih preporučila Anu svakoj poduzetnici kojoj je potrebna pomoć u počecima samostalne karijere jer je način na koji predstavljamo sebe i svoj rad vještina koja se uči, a uz Anin stručan i srdačan pristup će se u tom procesu osjećati još bolje.
Emilija Korač
coach za žene, Senzitivna i snažna
Ana je profesionalna, a istovremeno topla i pristupačna osoba. Velik motivator, puna podrške i razumijevanja. Pokazat će ti da možeš i sve što te nauči u programu pomoći će ti izgraditi samopouzdanje pred kamerom. Na kraju programa znat ćeš da si upoznala jednu super kul osobu s kojom možeš sjediti na kavu, zezati se, smijati ili pričati o biznis idejama i planovima.
Matea Roksandić
fitoaromaterapeutkinja, Mojo cosmetics
Ana mi je pružila detaljne odgovore na moja pitanja i pomogla mi da nađem način kako svladati tremu. Ukoliko trebaš pomoć oko postavljanja strategije javnog nastupa, Ana Labaš je osoba za tebe.
Dejana Milković
virtualna asistentica, Virtuos
Ti si otvorena, direktna, iskrena i vesela osoba. Svaka tvoja riječ bila je na mjestu. Ohrabrila si i konstruktivno kritizirala. Tvoj feedback je zlata vrijedan i ne možeš ga ni s čim usporediti. To je bilo ključno u mojoj promjeni. Ojačala sam svoje samopouzdanje i od sada mi je fokus na publici i na poruci koju želim prenijeti. Hvala ti na tome!
Kristina Elizabeta Opačić
Savjetnica za intuitivno roditeljstvo

Nisi sigurna koja je opcija u ovom trenutku najbolji odabir za tebe?

Ili imaš prijedlog suradnje koji nije naveden?